Χριστουγεννιάτικη εορτή στο ΓΝΑ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Θολαρίων-Αιγιάλης, Αμοργού

0

Εχθές, 21 Δεκεμβρίου 2017, με την πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Θολαρίων-Αιγιάλης, Αμοργού, οργανώθηκε Χριστουγεννιάτικη εορτή στο ΓΝΑ (Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας ) στην Αθήνα.  Στην εορτή παραβρέθηκαν οι : Α/ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, Α/ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ΓΕΕΘΑ/ΔΥΓ Υποπτέραρχος Γεώργιος Τολόμης, ΓΕΑ/ΔΥΓ Ταξ/χος Δημήτριος Χατζηγεωργίου, Διοικητής 2Γι ΓΝΑ Ταξ/χος Αντώνιος Κοτσιράκης, Υποδιοικητής Α΄ 2Γι ΓΝΑ Ταξ/χος Γεώργιος Ζλατάνος, Υποδιοικητής Β΄ 2Γι ΓΝΑ Σμ/χος Αλέξανδρος Συρεγγέλας, κ.α.
Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου προσέφεραν τοπικά εδέσματα – γλυκίσματα και ποτά, μουσική και ευχές για υγεία και Καλή Χρονιά στους γιατρούς , στους νοσηλευτές και σ’όλο το προσωπικό του νοσοκομείου.
Η γιορτή αυτή ήταν το ελάχιστο ευχαριστώ, που θα μπορούσαν να προσφέρουν από την πλευρά τους οι κάτοικοι της ακριτικής Αμοργού, για τις υπηρεσίες του ΓΝΑ και τη φροντίδα των γιατρών και νοσηλευτών προς τους νησιώτες.
Με τη νησιώτικη μουσική, τις ευχές και τα κεράσματα, οι Αμοργιανοί δημιούργησαν ένα ευχάριστο διάλειμμα για όλο το προσωπικό του ΓΝΑ , που είναι πάντα σε ετοιμότητα και προσφέρουν ότι πιο πολύτιμο υπάρχει – τη φροντίδα και την υγεία.
Από την πλευρά τους, το προσωπικό του ΓΝΑ εκδήλωσε ειλικρινές ενδιαφέρον και πολύ καλή διάθεση για συνεργασία και προσφορά των υπηρεσιών τους και στο μέλλον, και ευχαρίστησε για την γιορτή – έκπληξη .
Η συνάντηση αυτή ολοκληρώθηκε με τις ευχές για Καλή Χρονιά και Υγεία, εκ μέρους του Α/ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ε. Αποστολάκη και του Διοικητή του Νοσοκομείου Ταξ/χου Δ. Χατζηγεωργίου.
Για το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Θολαρίων-Αιγιάλης, Αμοργού,
Η Πρόεδρος,
Ειρήνη Γιαννακοπούλου