“Τρέχουμε” μαζί γιατί μπορούμε!

0

Επισφραγίστηκε χθες το βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο η υποστήριξη του δήμου Αμοργού στους προσεχείς αγώνες του Μαΐου! Το Amorgos Τrail Challenge που μέχρι τώρα “τρέχει” θετικά θα τέλει υπό την αιγίδα του Δήμου Αμοργού!

Ο Δήμος Aμοργού θα είναι συνδιοργανωτής σε όλη αυτή την προσπάθεια για την ανάδειξη του φυσικού κάλλους του νησιού μας καθώς και την προώθηση του αθλητικού τουρισμού στην Αμοργό ειδικά σε περιόδους εκτός τουριστικής αιχμής.

Ομόφωνα αποφασίστηκε λοιπόν η αιγίδα του δήμου καθώς και η συνδιοργάνωση των αγώνων στις 20 και 21 Μαΐου. Η εκπρόσωπος της οργανωτικής ομάδας κ. Συνοδινού που ήταν παρούσα στο δημοτικό συμβούλιο, δηλώνει: «”Τρέχουμε” μαζί γιατί μπορούμε να δείξουμε σε όλους μια Αμοργό που δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι!Ευχαριστούμε το δήμο που από την αρχή μας στηρίζει καθώς  και όλο τον κόσμο που έχει δείξει μόνο θετικό ενδιαφέρον σε όλη αυτή την προσπάθεια μας! Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στην “πρόκληση” του Μαΐου και ευελπιστούμε ο αθλητικός αυτός θεσμός να καθιερωθεί!»