Συνέντευξη του Jean – Marc Barr και των συντελεστών της νέας του ταινίας με θέα το απέραντο γαλάζιο της Αμοργού

0

Είχε κολυμπήσει στα νερά της Αγίας Άννας πριν από 29 χρόνια όταν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λυκ Μπεσόν υποδυόταν τον Ζακ Μαγιόλ!

Σήμερα βρέθηκε ξανά στο ίδιο σημείο, κάτω από το μοναστήρι της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας και μοιράστηκε μαζί μας τις εντυπώσεις που του δημιουργεί μετά από τόσα χρόνια η Αμοργός!

Ο Jean Marc Barr στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπρόσωπο της διοργάνωσης Authentic Big Blue, Ήρα Νικολετοπούλου και στην κάμερα του amorgos – news.gr μίλησε μεταξύ άλλων για το ντοκιμαντέρ που γυρίζει στο νησί μας.

Στόχος του να δείξει πως η ταινία “Απέραντο Γαλάζιο” όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί πηγή έμπνευσης και δημιουργίας! Μπορεί ο ίδιος να μην είχε επισκεφτεί την Αμοργό ξανά από τότε ωστόσο, όπως δήλωσε στην συνέντευξη, το νησί δεν έχει αλλάξει και τόσο πολύ! Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στους καταδυτικούς αγώνες του Σεπτεμβρίου τονίζοντας τη σημασία τους για την προβολή του νησιού.

Για το νέο ντοκιμαντέρ μίλησε και ο σκηνοθέτης του Jerome Espla δηλώνοντας κατενθουσιασμένος με το νησί. “Η Αμοργός για εμένα είναι ένα όνειρο! Όταν ήμουν παιδί, είχα δει το «Απέραντο Γαλάζιο», έβλεπα το νησί και για μένα ήταν έναν όνειρο! Και τώρα είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, βλέπω τα μέρη που γυρίστηκε η ταινία, συναντώ τους ανθρώπους που είχαν γυρίσει την ταινία τότε πριν 30 χρόνια… για μένα είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα”

Η ηθοποιός Francine Kreiss είναι η συμπρωταγωνίστρια του Ζαν – Μαρκ στο νέο ντοκιμαντέρ η οποία είναι δημοσιογράφος και free diver με συμμετοχές σε παγκόσμια πρωταθλήματα. “Είναι πολύ όμορφο που συνεργάζομαι με το Ζαν Μαρκ Μπαρ. Eίναι πολύ δοτικός και μου μεταδίδει λίγο από την ενέργειά του”!

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν σήμερα το πρωί στην κάμερα του amorgos – news.gr.