Στο βιβλιοπωλείο «Αμοργός» για βιβλία, παιχνίδια και αναμνηστικά!

59

Τις δικές της πινελιές πρόσθεσε η Μοσχούλα Παρασκευοπούλου στο βιβλιοπωλείο «Αμοργός» του οποίου την διαχείριση ανέλαβε φέτος.  Την Μοσχούλα θα την συναντήσετε στο βιβλιοπωλείο που βρίσκεται στο στενό στην Πλατεία των Καταπόλων, καθημερινά από τις 9 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ. Πρόσχαρη και χαμογελαστή θα σας ακούσει και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που αναζητάτε.

Αν είστε από τους τύπους που στην παραλία λατρεύετε να διαβάζετε βιβλία και περιοδικά τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το βιβλιοπωλείο και να βρείτε μεταξύ άλλων λογοτεχνικά βιβλία, ξενόγλωσσα (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, γερμανικά) και τον ξένο τύπο. Για τους μικρούς φίλους υπάρχουν παραμύθια, παιδικά βιβλία αλλά και παιχνίδια! Φέτος στα ράφια του βιβλιοπωλείου έχουν προστεθεί αναμνηστικές κούπες, μαγνητάκια, σαπούνια που φτιάχνονται στο νησί αλλά και ντόπια βότανα από το βοτανικό πάρκο Αμοργού.

Η Μοσχούλα Παρασκευοπούλου ζούσε στην Αθήνα αρκετά χρόνια ωστόσο τα τελευταία 13 χρόνια εγκαταστάθηκε μόνιμα στο νησί που λάτρευε και ήταν ο τόπος καταγωγής της. Η Αμοργός από το 2005 έγινε το σπίτι της και το βιβλιοπωλείο πλέον αποτελεί το δεύτερο σπίτι της!