22.3 C
Amorgós
HomeAmorgos NewsΣε όλα τα μεγάλα Super Market τα ποτά Amorgion 

Σε όλα τα μεγάλα Super Market τα ποτά Amorgion 

Στα ράφια των μεγάλων σουπερ μάρκετ θα βρείτε τα ποτά της εταιρείας Amorgion. Πλέον μπορείτε να προμηθευτείτε την αγαπημένη σας Ψημένη και το Ρακόμελο Amorgion από τα καταστήματα AB  Bασιλόπουλος, Σκλαβενίτης, Κρητικός, ΟΚ, Αnytime αλλά και από κάβες, ζαχαροπλαστεία, κρεοπωλεία.

Για εσάς που προτιμάτε τις ηλεκτρονικές παραγγελίες όλα τα προϊόντα Amorgion μπορούν να φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού σας με ένα κλίκ. Επισκεφτείτε τo ηλεκτρονικό μας κατάστημα amorgion.gr, επιλέξτε το προϊόν της αρεσκείας σας και εμείς θα φροντίσουμε για τα υπόλοιπα!
Τα βραβευμένα ποτά της εταιρείας Amorgion
Tα ποτά της εταιρείας Amorgion έχουν αγαπηθεί από τους καταναλωτές καθώς ξεχωρίζουν για την γεύση και την ποιότητά τους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως η εταιρεία έχει αποσπάσει για τα ποτά της συνολικά 11 βραβεία.
Η ποτοποιία Amorgion, που δημιουργήθηκε το 2003 από τον Αντώνη Βεκρή, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να κάνει το Ρακόμελο γνωστό σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.  Αξίζει να σημειωθεί πως το Ρακόμελο Amorgion είναι ένα βραβευμένο προϊόν καθώς έχει αποσπάσει το χρυσό βραβείο των Taste Olymp Awards 2018.

Tα Τaste Olymp Awards 2020, ο διαγωνισμός ανώτερης ποιότητας τροφίμων και ποτών με την παγκόσμια αναγνώριση,  απένειμε στην εταιρεία βραβεία για τα προϊόντα της Αμοργοπούλα Παλαιομένη Τσικουδιά, Ροδόμελο Amorgion, Μελίκρατον Λικέρ και Αμοργοπούλα Τσικουδιά.

Αναλυτικά τα βραβεία: 

Gold Award – Αμοργοπούλα Παλαιομένη Τσικουδιά

Platinum Award – Ροδόμελο Αmorgion

Bronze Award – Αμοργοπούλα Τσικουδιά – Ρακί και Μελίκρατον Λικέρ.

Η μεθοδολογία των βραβείων

Τα προϊόντα δοκιμάζονται κατά την “τυφλή” μέθοδο, χωρίς συσκευασία και χωρίς κανενός είδους διακριτικό στοιχείο. Σε κάθε προϊόν αποδίδεται ένας κωδικός αριθμός για να διασφαλιστεί η αξιόπιστη παρακολούθησή τους. Στον διαγωνισμό οίνου και αποσταγμάτων WINE Olymp Awards η αξιολόγηση των δειγμάτων γίνεται από πάνελ δοκιμαστών εγνωσμένης αξίας με πρόεδρο οργανωτικής επιτροπής τον Κο Παναγιώτη Μανωλόπουλο. Συμμετέχουν 20 καταξιωμένοι κριτές οίνου. Η αξιολόγηση των δειγμάτων για τα TASTE Olymp Awards γίνεται από το Chef’s Jury Panel με panel leader τον Κο Κωνσταντίνο Μουζάκη βραβευμένο “Chef Europe 2015”. Συμμετέχουν 20 καταξιωμένοι κριτές τροφίμων και ποτών. Κάθε κριτής πραγματοποιεί μια οργανοληπτική ανάλυση του προϊόντος που δοκιμάζει και καταγράφει μια αριθμητική βαθμολογία στο φύλλο αξιολόγησης η οποία αντιπροσωπεύει τη γενική αίσθηση απόλαυσης (που βαρύνει περισσότερο στον τελικό βαθμό) καθώς και άλλα κριτήρια, όπως όψη, οσμή, υφή, γεύση και αίσθηση στο στόμα. Τα προϊόντα αξιολογούνται με κριτήριο τις ξεχωριστές τους ιδιότητες και δεν συναγωνίζονται μεταξύ τους. Για τον διαγωνισμό συσκευασίας DESIGN Olymp Awards την ομάδα κριτών έχει αναλάβει η Ένωση Γραφιστών Ελλάδας. Τα προϊόντα δοκιμάζονται από πάνελ 10 κριτών. Φέτος είχαμε συνολική συμμετοχή από 714 διαφορικά προϊόντα.

Οι βραβεύσεις της ποτοποιίας Amorgion τον 2019 και το 2018

Και το 2019 η ποτοποιία Αmorgion είχε διακριθεί καθώς είχε αποσπάσει τέσσερα βραβεία. Συγκεκριμένα το χρυσό βραβείο απέσπασε το Φραγκοσυκόμελο και η Μεκίλα 38% VOL, το ασημένιο το κρασί Μπρούσκος, και το χάλκινο το Θεσπέσιον.


Στην ξεχωριστή αυτή διοργάνωση με θέμα τη γευσιγνωσία μοναδικών προϊόντων του αγροτοδιατροφικού τομέα συναντήθηκαν για άλλη μια χρονιά οι καλύτεροι παραγωγοί τροφίμων και ποτών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ειδικότερα Ελληνικές αλλά και ξένες επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών έστειλαν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τους.

Οι Διαγωνισμοί www.OlympAwards.com το 2019 απένειμαν διαφορετικά είδη βραβείων Olymp Awards 2019 για τις κατηγορίες:

TASTE Olymp Awards 2019, διαγωνισμός ποιότητας τροφίμων και ποτών

DESIGN Olymp Awards 2019, διαγωνισμός συσκευασίας τροφίμων, οίνων και ποτών

WINE Olymp Awards 2019, διαγωνισμός ποιότητας οίνου και αποσταγμάτων

 

Tο 2018 η εταιρεία απέσπασε τo χρυσό, το αργυρό και το χάλκινο βραβείο των Taste Olymp Awards 2018. Συγκεκριμένα το Ρακόμελο Aμόργιον απέσπασε το Χρυσό Ολυμπιακό βραβείο γεύσης, η Ψημένη Αμόργιον το Αργυρό Ολυμπιακό βραβείο γεύσης και το Ούζο Μερακλίδικον το Χάλκινο Ολυμπιακό βραβείο γεύσης.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Τα social μας

4,101FansLike
6,990FollowersFollow
119SubscribersSubscribe

Τα Αγαπημένα

Sitemap