Μπορούμε να βοηθήσουμε τα παιδιά της παιδοογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ;

0

Όλοι μπορούμε να δώσουμε έστω 1€ για αυτά τα παιδιά! Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια και καλεί όλους μας να βοηθήσουμε τα παιδιά της παιδοογκολογικής μονάδας του ΑΧΕΠΑ. Δείτε παρακάτω πώς…

Μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιήσει η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος για τα παιδιά της Παιδοογκολογικής Μονάδας του ΑΧΕΠΑ το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” στις 20:00 στην Θεσσαλονίκη.

Το φουαγιέ του Βελλιδείου θα κοσμείται με έργα ζωγραφικής της ”Κιβωτού Ολιστικής παιδείας των Ενόπλων Δυνάμεων”. Τα συγκεκριμένα εκθέματα θα είναι διαθέσιμα προς αγορά. Το 50% του αντιτίμου που αντιστοιχεί σε κάθε έργο θα διατεθεί στον σκοπό της συναυλίας. Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν στην Παιδοογκολογική μονάδα του ΑΧΕΠ. 

Στην συναυλία συμμετέχουν ο Τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, ο Ιωάννης Λαζόπουλος, η Άσπα Μαυρίδου και οι τραγουδιστές της ΣΟΝΕ, Έλενα Τιτίρλα & Νικόλας Σαββίδης. Διευθύνει ο Ευάγγελος Αραμπατζής.

Η Συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ι. Μ. Θεσσαλονίκης. Την διοργάνωση έχει η Λέσχη LIONS Θεσσαλονίκη – Μακεδονία. Η τιμή της εισόδου ανέρχεται στα 10€ και η προπώληση γίνεται από τα Βιβλιοπωλεία:  Μαλλιάρης Παιδεία – Θεσσαλονίκη / Μαλλιάρης Παιδεία – Malliaris Paedia.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε ακόμα και αν δεν παρευρεθούμε στην συναυλία! Όλοι μπορούμε να δώσουμε έστω 1€ για αυτά τα παιδιά!

Αριθμός Λογαριασμού: 5228086471182
Iban: GR57 0172 2280 0052 2808 6471 182

Όνομα δικαιούχου: Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ)
Παρατηρήσεις: Για την παιδοογκολογική μονάδα του ΑΧΕΠΑ
Τράπεζα Πειραιώς.

https://www.facebook.com/events/133587757332225/