Μουσική βραδιά με τον Νίκο Ζουρνή στα Κατάπολα

0

Ο Αμοργιανός τραγουδοποιός Νίκος Ζουρνής και η ερμηνεύτρια Νατάσα Καμπαστάνα ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για μια μοναδική συναυλία στα Κατάπολα στις 18 Αυγούστου. Μαζί τους δύο ταλαντούχοι μουσικοί, η Αριέτα Σαϊτά (βιολί) και ο Άλκης Δήμος (μπάσο) συμπράττουν και συν-διαμορφώνουν νότες και τραγούδια. Τη μουσική βραδιά διοργανώνει η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ύπο την αιγίδα του Δήμου Αμοργού.

Στο πρόγραμμά τους παρουσιάζουν τραγούδια από τους προσωπικούς δίσκους του Νίκου Ζουρνή, αγαπημένες διασκευές, επιλεγμένα παραδοσιακά και ρεμπέτικα τραγούδια του Θανάση Παπακωνσταντίνου, του Σωκράτη Μάλαμα, του Γιάννη Χαρούλη, της Ματούλας Ζαμάνη, του Σταμάτη Κραουνάκη, του Λουκιανού Κηλαηδόνη, του Μανώλη Χιώτη και άλλων μεγάλων τραγουδοποιών.

Ο Νίκος Ζουρνής αυτήν την περίοδο βρίσκεται στο στούντιο και ολοκληρώνει την καινούργια δισκογραφική δουλειά του με τη συμμετοχή της Νατάσας Καμπαστάνα η οποία είναι μία πολύ ελπιδοφόρα ερμηνεύτρια και μουσικός της νέας γενιάς με σημαντική παρουσία στην έντεχνη και παραδοσιακή σκηνή. Έχει συνεργαστεί με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, τον Δημήτρη Καρρά, τον Αργύρη Λούλατζη κ.α., ενώ ως μουσικός (στο σαντούρι και στο κανονάκι) έχει θητεύσει στην ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, αλλά και σε διάφορα μουσικά σχήματα.

nikoszourniss