Κρουαζιέρα στην Αμοργό και τις Μικρές Κυκλάδες με την πολυτελή θαλαμηγό “Μαρία Βεκ”

0

Ορισμένα από τα ωραιότερα και ανεξερεύνητα μέρη του νησιού βρίσκονται στην Νότια Αμοργό. Η παραλία του Μούρου, τα Χάλαρα, το Μοναστήρι της Παναγιάς της Χοζοβιώτισσας, ο Πετρωμένος πειρατής και το μεταλλείο είναι μόνο μερικά από όλα όσα θα δείτε κατά τη διάρκεια της ημερήσιας κρουαζιέρας.

Το πρόγραμμα είναι πλήρες και περιλαμβάνει ξενάγηση, συχνές στάσεις για φωτογραφίες, μπάνιο στα Χάλαρα και γεύμα στο σκάφος.
Με μια ημερήσια εκδρομή μπορείτε επίσης να δείτε ολόκληρη την Αμοργό! Κάνοντας τον γύρο του νησιού με την πολυτελή θαλαμηγό «Μαρία Βεκ» θα μπορέσετε να απαθανατίσετε από την θάλασσα όλα τα αξιοθέατα του νησιού από την μία άκρη του έως την άλλη.
Εξαιρετικής ομορφιάς είναι και οι Μικρές Κυκλάδες τις οποίες μπορείτε να γνωρίσετε μέσα σε μία ημέρα. Η αφετηρία θα είναι τα Κατάπολα και προορισμός η Σχοινούσα, η Ηρακλειά και τα Κουφονήσια. Νησάκια μικρά αλλά γεμάτα ειδυλλιακά τοπία.
Τις Μικρές Κυκλάδες και άλλα νησιά των Κυκλάδων μπορείτε επίσης να τα επισκεφτείτε πραγματοποιώντας μια εβδομαδιαία κρουαζιέρα. Αυτή τη φορά αφετηρία είναι η Νάξος και προορισμός η Πάρος, η Σχοινούσα, η Ηρακλειά, το Κουφονήσι και η Αμοργός.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις κρουαζιέρες μπορείτε να δείτε εδώ: http://amorgos-yachting.com/

 

Sending
User Review
0 (0 votes)

Επικοινωνήστε με την επιχείρηση

http://amorgos-yachting.com/