Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Καλά στην υγεία της η κυρά Ρηνιώ στην Κίναρο

Η μοναδική κάτοικος της Κινάρου κυρία Ρηνιώ, εντοπίστηκε χθες, Πέμπτη, καλά στην υγεία της ύστερα από την τριήμερη αγωνία των συγγενών της που την αναζητούσαν, αλλά δεν είχαν κανένα νέο της.

Δεν είχε απαντήσει στο τηλέφωνό της τρεις ημέρες, με αποτέλεσμα να κινηθούν διαδικασίες από το υπουργείο Άμυνας, που απέστειλε ένα Super Puma στο νησί.

Σύμφωνα με ενημέρωση από κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και του ζήτησε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τον εντοπισμό της και την αποκατάσταση της επικοινωνίας με το νησί.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις πρώτες εικόνες από τον εντοπισμό της όπως μεταδόθηκαν από το Skai.

Σημειώνεται ότι ο  κ. Στεφανής πρόσφατα είχε επισκεφθεί τη γυναίκα. H κυρία Ρηνιώ, επισημαίνει ότι θα μείνει στο νησί μέχρι τέλους, έχοντας πάντα υψωμένη στο σπίτι της την ελληνική σημαία.

Η κόρη της, Ακάνθη Κατσουτόρχη, μιλώντας στον ΑΝΤ1, σημείωσε πως ακόμη δεν έχουν αποκατασταθεί οι βλάβες στο νησί από την κακοκαιρία, ενώ εξέφρασε την ελπίδα της ότι θα γίνει εντός των επόμενων ημερών.

Η ίδια, ευχαρίστησε τον υφυπουργό Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, για το ότι έστειλε ελικόπτερο ώστε να εντοπιστεί τη μητέρα της.

Τέλος, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος φόβος της μητέρας της είναι «να μείνει χωρίς ρεύμα».

Στατιστικά

Καιρός