Η Ένωση Καταπολιανών Αμοργού έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 20 Ιανουαρίου στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στον Πειραιά

0

…με την ευλογία του Αιδεσιμολογιότατου Πρωτοπρεσβύτερου Π. Θωμά Συνοδινού, πλαισιωμένου απο τους ιεροψάλτες κ.κ. Γεώργιο Μαύρο και Γιάννη Ρούσσο.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά με καταγωγή από τα Κατάπολα που πέτυχαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, ενώ τιμήθηκαν για την προσφορά τους στην Ένωση οι διατελέσαντες πρόεδροι, Κος Νικήτας Νομικός, Κος Χρήστος Πολυκρέτης, Κα Λίτσα Αρη-Πρέκα, η επί 20 χρόνια Γενική Γραμματέας Κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου καθώς και η Κα Άννα Πίτσιου η οποία μαζί με τον συζυγό της Κων/νο Πίτσιο ήταν οι εμπνευστές για την δημιουργία της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού.
Την ψυχαγωγία της βραδιάς είχε αναλάβει η μουσική ομάδα του Αντώνη Πάλλα απο το Π.Φάληρο με τον ίδιο στην κιθάρα, την Πένη Χατζηθεοδώρου στο τραγούδι και τον Δημήτρη Παπανικολάου στο μπουζούκι.
Στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν εκτός από τις πίτες, άφθονο κρασί και πλούσια σπιτικά εδέσματα από τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης. Τα χειροποίητα Αμοργιανά ξεροτήγανα που έγιναν από την Κα Πέπη Γαβαλά και την μητέρα της Κα Άννα Δενδρινού-Γαβαλά καθώς και η ψημένη ρακή προσφορά του Κου Αντώνη Βεκρή ολοκλήρωσαν γευστικά την επιτυχημένη εκδήλωση.
Το Δ.Σ. της Ένωσης Καταπολιανών Αμοργού ευχαριστεί όλους όσους παρευβρέθηκαν στην κοπή της Βασιλόπιτας καθώα και το Χατζηκυριάκειο Ιδρυμα για την φιλοξενία του, ιδιαιτέρως δε τον Κο Ηλία Πατσούρο για την πολύτιμη βοηθειά του.
Και του χρόνου !!!