Ευχαριστήριο στην κ.Βιβή Δρακά

189

Αξιότιμη Κυρία Δρακά,
Σας ευχαριστούμε θερμά γιατί αφ΄ ενός μεν είχατε την ιδέα και την πρωτοβουλία να προτείνετε στο Δήμο να συνεργασθούμε για την πραγματοποίηση των πρώτων διεθνών αγώνων ελεύθερης κατάδυσης με την επωνυμία “The Authentic Big Blue” και αφ’ ετέρου διότι οι αγώνες εστέφθησαν με απόλυτη επιτυχία.
Το εγχείρημα ήταν δύσκολο αλλά, οπλισμένη με μεράκι και θέληση και την οργανωτική ικανότητα που σας διακρίνουν, φέρατε σε πέρας μια πολύπλοκη διαδικασία από την προετοιμασία, τα εγκαίνια, την διεξαγωγή μέχρι και τη τελετή λήξης, διατηρώντας συνεχώς τη δυναμικότητα και το χαμόγελο.
Αποτέλεσμα της εκδήλωσης αυτής, ήταν μεταξύ άλλων, η προβολή της Αμοργού στα πέρατα της γης, αφού μεγάλα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως το CNN και το EURONEWS, συμπεριέλαβαν τους αγώνες στα κεντρικά του δελτία και μερικά εξακολουθούν να το κάνουν.
Θα ήθελα όμως επίσης να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και ιδιαίτερα το Υπουργείο Τουρισμού και το Υπουργείο Αθλητισμού που έγιναν χορηγοί αλλά και έθεσαν τους αγώνες από την αιγίδα τους, τη Περιφέρεια μας, του Νοτίου Αιγαίου που ήταν συνδιοργανωτής και χορηγός, το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας που διέθεσε ιατρούς για την ασφάλεια των αγώνων, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο το οποίο διέθεσε ιατρό Καρδιολόγο με τεχνικό εξοπλισμό και τέλος την Ομάδα Αιγαίου η οποία διέθεσε πλοιάριο πρώτων βοηθειών με επικεφαλής τη Γενική Γραμματέα Ιατρό Ορθοπεδικό κ. Χατζηγιάνννη.
Όμως οι αγώνες δεν θα υπήρχαν χωρίς τους αθλητές και πρωταθλητές, την ομάδα ασφαλείας και όλους τους εθελοντές τους οποίους ευχαριστούμε.
Προσβλέπουμε στο δεύτερο “AUTHENTIC BIG BLUE” που θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 24 Σεπτεμβρίου 2018, το οποίο πιστεύομε ότι θα είναι καλύτερο από το πρώτο, αφού θα αξιοποιηθεί η κτηθείσα εμπειρία και ο Δήμος και πάλι θα βρίσκεται στο πλευρό σας, συνδιοργανώνοντας τους αγώνες.

Με εκτίμηση
Νικόλαος Φωστιέρης
Δήμαρχος Αμοργού