Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τους εκπαιδευτικούς της Αμοργού

Επιστροφή στα θρανία για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Αμοργού. Οι εκπαιδευτικοί των σχολείων του νησιού μέσω του amorgos -news.gr στέλνουν τις δικές τους ευχές και τα δικά τους μηνύματα για τη νέα χρονιά που ξεκινά!

“Η σημερινή ημέρα είναι μια μέρα γεμάτη συναισθήματα για τους κατοίκους της Βόρειας Αμοργού. Σήμερα αρχίζει μια ακόμη σχολική χρονιά, αλλά όχι σαν τις άλλες,.

Σήμερα, μαθητές και εκπαιδευτικοί, αποχαιρετάμε  τα παλαιά σχολικά κτίρια των τριών χωριών της Αιγιάλης και ξεκινάμε την καινούρια σχολική χρονιά γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες στο Νεόδμητο Σχολικό Συγκρότημα στον Όρμο της Αιγιάλης.

Τα συναισθήματά μας ανάμεικτα… Χαρά και λύπη ενώνονται και δημιουργούν την επιθυμία να γεμίσουμε την καρδιά και το μυαλό μας με γνώσεις, εμπειρίες, ιδανικά και αξίες. Κυρίως  όμως να δούμε τα πρόσωπα των μαθητών μας να λάμπουν από ευτυχία.

Πρωταρχικό μέλημα του διδακτικού προσωπικού του σχολείου μας είναι να γεμίσουν οι διάδρομοι και οι αίθουσες του  Νέου Σχολικού Συγκροτήματος με γέλια, αγάπη και τις χαρούμενες φωνές των μαθητών.

Κλείνει, λοιπόν, ένας κύκλος για όλους εμάς και ανοίγει ένας καινούριος. Ένας κύκλος συνεργασίας, δημιουργίας αποφασιστικότητας, προσπάθειας, καθημερινού αγώνα και επιτυχίας. Όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε το κάθε εμπόδιο και να πορευτούμε στο δρόμο της γνώσης και της μόρφωσης για τους μαθητές μας. Γιατί τα παιδιά αυτά είναι η ελπίδα για μια ανθρώπινη και δίκαιη αυριανή κοινωνία.

Εύχομαι μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά  σε όλους!

Καλή πρόοδο σε όλους τους μαθητές  μας!

Η Προσωρινή Διευθύντρια Δημοτικού Σχολείου Αιγιάλης – Θολαρίων

Ευαγγελία Αραπάκη”

 

“Οι Εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Χώρας εύχονται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και τους γονείς τους. Ξεκινάμε το σχολείο χωρίς κενά και ελλείψεις και ελπίζουμε ότι η χρονιά θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα με τη συνεργασία του Δήμου, των γονέων και των εκπαιδευτικών.

Στόχος μας είναι να αποτελέσει το σχολείο πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για τους μικρούς μας μαθητές και να τους ενισχύσει στην πνευματική, ψυχική και κοινωνική τους ανάπτυξη. Στο σχολείο, εκτός από την ακαδημαϊκή μόρφωση των παιδιών, αναπτύσσονται σχέσεις και δεσμοί, που προσδοκούμε να στηρίζονται σε αξίες αλληλεγγύης, σεβασμού και αγάπης. Καλή δύναμη σε όλους.

Η προϊσταμένη του Δημοτικού Σχολείου

Χώρας Αμοργού

Ελένη Τζιτζιφοπούλου”

 

“Μία ακόμη σχολική χρονιά ξεκινάει…Ευχόμαστε σε όλους, μαθητές γονείς και εκπαιδευτικούς υγεία, δημιουργική διάθεση και πρόοδο.

Εμείς είμαστε ένα μικρό μονοθέσιο σχολείο. Ξεκινάμε μ’ ένα δάσκαλο και περιμένουμε να καλυφθεί και η θέση του ολοήμερου. Ο αριθμός των μαθητών μας μειώνεται, όμως έχουμε χρέος να στηρίξουμε και τη μικρότερη σχολική μονάδα μ’ όλες μας τις δυνάμεις, γιατί κάθε παιδί είναι πνοή ελπίδας και ακτίδα φωτός.

Η σταθερά καλή συνεργασία μεταξύ Δήμου, Διεύθυνσης Π.Ε και Γονέων αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο και αρωγό στο έργο μας. Ελπίζουμε πως και η φετινή χρονιά θα κυλήσει ομαλά με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Η προϊσταμένη του Δ.Σ

Δημοτικό Σχολείο Αρκεσίνης

Θεολογίτου Μαριάννα”

 

 

To amorgos – news.gr εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες  καλή αρχή στην νέα χρονιά, στη νέα ζωή που τους ανοίγεται. Έμπνευση, δημιουργικότητα και αφοσίωση ευχόμαστε και στους καθηγητές που καθημερινά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για την εκπαίδευση των παιδιών του νησιού. Η περίοδος που περνούν τα παιδιά στο σχολείο είναι από τις πιο δημιουργικές και γι αυτό είναι χρέος όλης της κοινωνίας να τους προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για την καλύτερη εκπαίδευσή τους.

Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά να έχουμε!

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός