Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Ελευθερώθηκε η δεμένη σκυλίτσα

Λάβαμε την παρακάτω ευχάριστη ενημέρωση από τα φιλοζωικά της Αμοργού: “η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Μέριμνας Αμοργού μίλησε σήμερα το πρωί με τους ιδιοκτήτες του σκυλιού. 

Ο ιδιοκτήτης ήταν συνεργάσιμος, προφανώς φοβάται γιατί έχει ακούσει για πρόστιμα που έχουν φάει συντοπίτες του. Ρώτησε τι πρέπει να κάνει για να είναι νόμιμος, του είπαμε να το στειρώσει (είναι θηλυκό),να το εμβολιάσει, είπε εντάξει και να μην είναι αλυσοδεμένο. Είπε ότι θα φτιάξει μία περίφραξη 10 τετραγωνικά για να το έχει ελεύθερο μέσα. Μας είπε ότι το ταϊζει και το ποτίζει καθημερινά και η αλήθεια είναι ότι πέρυσι που το είχα δει εγώ ήταν τετράπαχο. Μας είπε ότι τα καλοκαίρια το έχει στο σπίτι και το χειμώνα το πάει σε αυτό το σημείο και ότι το έχει πάρει ήδη στο σπίτι.”.
Και πράγματι, μας ήρθε και η επιβεβαίωση από την τουρίστρια Nathy “Today (εχθές Παρασκευή) I was driving to the dog house to her. And to my surprise she was gone. I am super happy about that. Just wondering how she is doing and where she is staying ?
And if it is close by I maybe can visit her. Thank you for your help for me and our sweet dog . Regards , Nathy ”
Ηθικό Δϊδαγμα. Τώρα που θα πάμε διακοπές, όσοι δείτε δεμένα σκυλιά ή οποιαδήποτε άλλη κακοποίηση, μην το αφήσετε έτσι! Ψάξτε για την τοπική φιλοζωική, πηγαίνετε στην αστυνομία/δήμο για να το καταγγείλετε, ανεβάστε το στο FB και κυρίως πάρτε καλές φωτογραφίες και την ακριβή τοποθεσία που είδατε το δεμένο σκυλί.
Ευχαριστούμε πολύ και τη Φιλοζωϊκή Μέριμνα Αμοργού και την Animal Zone International για την ταχύτατη δράση και βοήθεια προς το σκυλάκι! Καλημέρα σας! (φωτό σκυλιού από άλλο περιστατικό)

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός