Δωρεάν Εξετάσεις και Ενημερωτικές Ομιλίες για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη στις 12 Μαΐου στην Αμοργό

42

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 θα επισκεφθεί την Αμοργό επιστημονική επιτροπή που ανήκει στην Αστική Εταιρεία μη Κερδοσκοπικού χαραχτήρα « ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ» για να πραγματοποιήσει Δωρεάν εξετάσεις , Ενημερωτικές Ομιλίες  και δρώμενα με σκοπό τη γνώση και την ενδυνάμωση των πολιτών απέναντι στη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη. Ειδικότερα θα πραγματοποιηθεί το κατωτέρω πρόγραμμα:

Δωρεάν εξειδικευμένες για τον Σακχαρώδη Διαβήτη εξετάσεις (Γλυκόζης , Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης, Λιπιδαιμικού Ελέγχου, Συνδρόμου Διαβητικού ποδιού κτλ.).

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν Ενημερωτικές και Εκπαιδευτικές ομιλίες από εξειδικευμένους Ιατρούς.

Τα μέλη της Ομάδας θα είναι:

Αντώνης Λέπουρας – Παθολόγος – Διαβητολόγος  Διευθυντής Παθολογικής και Διαβητολογικής Κλινικής και διαβητολογικού κέντρου ΙΑΣΩ GENERAL.

Ευαγγελία Τσαπατσάρη – Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων  κοινωνιολόγων – Κοινωνιολόγος – Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας.

Διονύσης Βλάχος – Γενικός Ιατρός, εξειδίκευση στη διατροφή.

Δήμητρα Κοκώνη – Επισκέπτρια Υγείας.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στο ΚΥ Αμοργού και οι ομιλίες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Τάξεις Λυκείου Αμοργού.

Το ωράριο των εξετάσεων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Οι ενδιαφερόμενοι να εξετασθούν παρακαλούνται να δηλώσουν την επιθυμία τους στο ΚΥ Αμοργού στο τηλ. 2285071207 τις εργάσιμες ώρες και ημέρες.

Δεδομένης της σοβαρότητας της νόσου προτρέπομε εκτός από τους ήδη πάσχοντες και όλους τους πολίτες να σπεύσουν στις ομιλίες να ενημερωθούν για τη πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

 

 

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ