Δημιουργικές διακοπές στην Αμοργό με το Μικρό Πολυτεχνείο

0

Το «Μικρό Πολυτεχνείο» το καλοκαίρι αφήνει για λίγο το σπίτι του στο κέντρο της πόλης, στην Πλατεία Αγίων Ασωμάτων, και με το «Μικρό Πολυτεχνείο Εν Πλω» ταξιδεύει στις Κυκλάδες.

Σταθμός σε αυτό το ταξίδι θα είναι και η Αμοργός. Ο Μάιος, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος θα είναι γεμάτος σεμινάρια και δημιουργικότητα. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα που ακολουθεί:  

1.ΜΑΪΟΣ: 3ΗΜΕΡΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 25 – 28 ΜΑΪΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

2.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ:

ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΜΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ, ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ & ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ 21 ΕΩΣ ΚΑΙ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

2α. “ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΜΟΡΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΓΚΑΤΣΟΥ” – ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΟΥ

2β. “ΦΩΝΗ – ΗΧΟΣ ΕΚ ΣΩΜΑΤΟΣ” – ΟΡΘΟΦΩΝΙΑ & ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ ΔΑΥΛΟΥ

2γ. “ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ” – ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΡΧΑΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΟ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ

3.ΟΠΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ:

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΣΤΙΧΟΠΛΟΚΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΑΣΟ ΚΑΜΙΝΑΚΗ –ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΠΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΕ ΜΙΚΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΡΑΤΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΑΛΗ

Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες ημερομηνίες που διεξάγονται σε μικρά γκρουπ τα μαθήματα με συντονιστή τον Θράσο Καμινάκη από 30 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου (6937100641).

Η ενημέρωση για τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά ταξίδια έχει προγραμματιστεί για Πέμπτη 3 Μαΐου, ώρα 20:00. INFO: 2103243306 & 6937100641

Λίγα λόγια για το Μικρό Πολυτεχνείο

Το «Μικρό Πολυτεχνείο» είναι ένας Πολυχώρος Σεμιναρίων Τέχνης όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές κατηγορίες καλλιτεχνικής επιμόρφωσης το σεμινάριο που τους ενδιαφέρει, χωρίς να έχουν αναγκαστικά προηγούμενη εμπειρία.

Περισσότερα από 100 σεμινάρια διοργανώνονται κάθε χρόνο σε όλο το φάσμα των τεχνών με αναγνωρισμένους και χαρισματικούς δασκάλους και με πρωτότυπες μεθόδους διδασκαλίας. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση των έργων των σπουδαστών, μέσα από εκθέσεις, συναυλίες, παραστάσεις και παραγωγές.

Η Γραμματεία του Μικρού Πολυτεχνείου βρίσκεται στο Θησείο, πλ. Αγίων Ασωμάτων 7, έναντι του ΗΣΑΠ όπου στεγάζονται ο πολυχώρος Pocket Stage (αίθουσα Ερρίκος Μπελιές) καθώς και το Pocket Radio, ενώ στην ταράτσα με θέα την Ακρόπολη πραγματοποιούνται events και συναυλίες. Μαθήματα πραγματοποιούνται στο LOFT της Ιεράς Οδού, όπου βρίσκεται και το Atelier του ΜΠ καθώς και στον συνεργαζόμενο χώρο Τέχνης -ISMOS στο Γκάζι.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.mikropolytexneio.gr/