Οι Serial Eaters συστήνονται για πρώτη φορά στο κοινό και παρουσιάζουν ένα καινούριο γευστικό concept και μια νέα διαφορετική ιδέα.
Οι έμπειροι σεφ των Serial Eaters έχουν «καταλάβει» την κουζίνα του Magaze lounge bar, Αιόλου 33, και εμπλουτίζουν το μενού του με μοναδικά πιάτα μαγειρεμένα με τη μέθοδο sous vide. Πρόκειται για μια διαφορετική μέθοδο σύμφωνα με την οποία οι τροφές μαγειρεύονται σε κενό αέρος. Με αυτόν τον τρόπο παρασκευής το φαγητό δεν χάνει τη θρεπτική του αξία, αποκτά μοναδική υφή και εξαιρετική γεύση.
Η κουζίνα του Μagaze σας περιμένει από το πρωί.
Δοκιμάστε τα πλούσια πρωινά του, τις σούπες τους και τα μικρά γευστικά πιατάκια για το ποτό σας. Από τα κυρίως πιάτα τολμήστε να δοκιμάσετε χοιρινό 36 ωρών μαγειρεμένο με τη μέθοδο sous vide, με ελαφρύ πουρέ καρότου και καραμελωμένο ποπ – κορν. Άλλο ένα πιάτο που αξίζει να γευτείτε είναι χοιρινό πανσέτα το οποίο καπνίζεται επιτόπου με ξύλο μηλιάς και σερβίρεται στον καπνό του!
Ο Άρης Ρούσσος και ο Χρήστος Αργυρός βρίσκονται πίσω από την πετυχημένη ομάδα των Serial eaters. Το καλοκαίρι θα τους συναντήσεις στην Αμοργό και συγκεκριμένα στην Καλοταρρίτισα στην Κάτω Μεριά. Το χειμώνα όμως κάνουν αισθητή την παρουσία τους ως Serial Eaters στην κουζίνα του magaze
Πολλές οι γευστικές εκπλήξεις από τους Serial Eaters! Στα σκαριά βρίσκονται μοναδικές συνταγές και εξαιρετικοί συνδυασμοί γεύσεων
Magaze lounge bar, Αιόλου 33