Αύριο η Γενική Συνέλευση του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Αμοργού

0

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Σωματείου, καλούνται όλα τα ταμειακώς ενήμερα τακτικά μέλη, στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Άννα Συνοδινού, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης :

  • Ενημέρωση Αποτελεσμάτων Εκλογών και Γνωριμία με το Νέο Δ.Σ.
  • Ενημέρωση επί των πεπραγμένων του Δ.Σ. για το έτος 2018
  • Παρουσίαση οικονομικού απολογισμού και ισολογισμού
  • Εγγραφή Νέων Μελών και Διαγραφή μη ταμειακών ενήμερων μελών σύμφωνα με το καταστατικό
  • Σύσταση Τοπικών Ομάδων εργασίας ( Ομάδα 1: Πολιτιστικής Κληρονομιάς Ομάδα 2 : Οικοτεχνία – Χειροτεχνία Ομάδα 3: Ομάδα νέων)
  • Δημιουργία μαθημάτων/ εργαστηρίων, κινηματογραφικές προβολές, χορωδίας
  • Ενημέρωση για προσεχείς δράσεις (γιορτή ΓΝΑ, κοπή βασιλόπιτας)
  • Ιδέες για δράσεις για το έτος 2019
  • Τροποποίηση Καταστατικού (Ανάγνωση Προτεινόμενου Καταστατικό – Αλλαγή Ονόματος Συλλόγου)

Σύμφωνα με το Καταστατικό, σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη διεξαγωγή της Ετήσιας Τακτικής Συνέλευσης, ορίζεται ότι η επαναληπτική Γ.Σ. θα πραγματοποιηθεί  μετά από 8 μέρες, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια ανωτέρω θέματα ημερήσιας διάταξης, χωρίς τη δημοσίευση νέας ειδικής πρόσκλησης. Λόγω όμως των εορτών και της Χριστουγεννιάτικης γιορτής που ετοιμάζουμε στο ΓΝΑ στις 21 Δεκεμβρίου, η επόμενη ημερομηνία ορίζεται στις 18 Ιανουαρίου 2019,  την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ 18/12/2018

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα πάντα με το καταστατικό, τα Τακτικά Μέλη έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες την ημέρα της συνέλευσης, για αυτό καλείστε να προσέλθετε νωρίτερα. Επίσης, όσες έχετε οφειλές συνδρομών για διάστημα μεγαλύτερο των 2 ετών, καλείστε να τακτοποιήσετε τις οφειλές των προηγούμενων αυτών ετών, προκειμένου να αποφύγετε τη διαγραφή σας.

Η παρουσία όλων των μελών κρίνεται απαραίτητη ενώ η εγγραφή νέων μελών είναι εξίσου σημαντική για την ενδυνάμωση του Συλλόγου μας ως προς την επίτευξη περισσοτέρων στόχων που αφορούν την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και επίλυση θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας

Σας περιμένουμε όλους…από κάθε γωνιά της Αμοργού!!!!!