Ανδρέας – Γεώργιος Στρατουδάκης Καθήλωσε το γήπεδον με χορευτικόν δρώμενον. Η δύναμη του ψυχικού σθένους, δίδαγμα για όλους

0

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης

Μεγάλη συναισθηματική φόρτιση αλλά και απόλυτη ευχαρίστηση προκάλεσε στους θεατές του αγώνα μπάσκετ μεταξύ Προμηθέα και ΑΕΚ στην Πάτρα στις 6 Ιανουαρίου το χορευτικό στιγμιότυπο του Ανδρέα –Γεωργίου Στρατουδάκη.

Με το αμαξίδιό του, την δασκάλα του στον χορό Ελένη Ανδριοπούλου και την συνοδόν Χρυσάνθη Τάτση, καθήλωσε το πέραν των 3.000 ατόμων κοινό, στο λίγο διάστημα του χρόνου που είχε στην διάθεσή του. Οι πάντες έμειναν έκπληκτοι από την δύναμη της θελήσεως που αντίκρυσαν και δεν σταμάτησαν το παρατεταμένο χειροκρότημα σ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας. Παράγοντες των ομάδων αθλητές και κοινό έσπευσαν όσοι μπόρεσαν να τον συγχαρούν και ζωντανά.

Μετά τον αγώνα ακολούθησε ανάρτηση στο διαδίκτυο με ευρεία θεαματικότητα και εκατοντάδες επισκέψεις. Οι τοπικές εφημερίδες των Πατρών είχαν κύριο άρθρο την επίδειξη αυτήν με τίτλους εξόχως συγκινητικούς και μεγάλα αφιερώματα, ως και τηλεφημερίδες αθλητικές και Μπάσκετ. Δύναμη θελήσεως και δύναμη ψυχής και αν επιδιώκομεν κάτι οι πιθανότητες να το αποκτήσομε είναι μεγάλες. Μάθημα ότι κάποιο σωματικό εμπόδιο δεν σταματά την ζωή.

Οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΙΟΝΙΟΝ, ΣΚΑΙ με την Άννα Μπουσδούκου, ΕΨΙΛΟΝ με την Κατερίνα Λαμπίρη ανέδειξαν το χορευτικόν στγμιότυπον και την δύναμη ψυχής με ανάλογες παρουσιάσεις και συνεντεύξεις.

Και οι Αμοργιανοί με την σειράν μας συγχαίρομεν τον συμπατριώτη μας για τις επιδόσεις του στον αθλητισμόν.

Και σε ανώτερα