Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος, η Αντιδήμαρχος Τουριστικής, Πολιτιστικής Προβολής και Κοινωνικής Πρόνοιας Καλλιόπη Δεσποτίδη, ο Λιμενάρχης Αμοργού Ανδρέας Μπονίδης, και ο Δημήτρης Θεολογίτης, εκπρόσωπος του κεντρικού πρακτορείου της «Blue Star Ferries» στην Αμοργό, επισκέφθηκαν το πλοίο προσφέροντας δώρα και βασιλόπιτα στο πλήρωμα, τιμώντας την ακτοπλοϊκή εταιρεία που συνδέει όλο το χρόνο την Αμοργό με τον Πειραιά και τα μεγαλύτερα νησιά των Κυκλάδων.

Η «Blue Star Ferries» αποτελεί δυναμικό χορηγό και υποστηρικτή των κοινωνικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και αθλητικών δράσεων που πραγματοποιούνται στο νησί και στηρίζει κάθε ενέργεια που αποσκοπεί στην τουριστική προβολή και ανάπτυξη της Αμοργού.

«Εύχομαι Καλή Χρονιά και καλές θάλασσες στους αξιωματικούς και τα πληρώματα της Blue Star Ferries. Είναι πολύτιμη η καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση για το νησί μας και ευχαριστώ εκ μέρους όλων των Αμοργιανών τους υπεύθυνους της εταιρείας. Επιπλέον η παραμονή του πλοίου κάθε Σάββατο στο λιμάνι των Καταπόλων, ενισχύει σημαντικά την τοπική οικονομία. Το «μπλέ αστέρι» του Αιγαίου γεμίζει ασφάλεια και αισιοδοξία όλους τους νησιώτες» δήλωσε ο δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος.