Έκθεση ζωγραφικής “Greekblue” by Angela Petrova στο ξενοδοχείο Αιγιαλίς

289

‘Οταν ο ελληνικός ουρανός και η θάλασσα σμίγουν στον ζωγραφικό καμβά.
Χρώματα εμπνευσμένα από τον ελληνικό ουρανό, τη φύση και τη θάλασσα, εικόνες που σε ταξιδεύουν στο μοναδικό τοπίο των Ελληνικών νησιών, συναισθήματα ποτισμένα από την Eλληνική μεσογειακή γη και την καθημερινότητα των ανθρώπων της.
Η έκθεση της ελληνίδας ζωγράφου ‘Αντζελας Πέτροβα είναι ένα υπέροχο ταξίδι στην νησιώτικη Ελλάδα, όπου απεικονίζεται με μοναδικό τρόπο η απλότητα, η αρμονία και η ομορφιά της Ελλάδας πάνω στον ζωγραφικό καμβά, με τα χρώματα της αγιογραφίας και μέσα απο την Εξπρεσσιονιστική πινελιά της Ζωγράφου.
Τα έργα παρουσιάζονται για πρώτη φορά στο νησί του Απέραντου Γαλάζιου, την Αμοργό, ένα νησί που ξεχωρίζει για τη φυσική γοητεία και την αυθεντικότητά του.
” Η Αμοργός,η ψυχή σου ελευθερώνεται καθώς η ματιά σου χάνεται στο απέραντο μπλέ της θάλλασας. Επέλεξα την Αμοργό για την Εκθεσή μου ακριβώς για συτό το στοιχείο. Ψαράδες που ψαρεύουν κάτω απο το φεγγάρι, ψαράδες στον μώλο, βάρκες μοναχικές σε γαλανά νερά, και το ελληνικό ηλιοβασίλεμα να δύει υποσχώμενο μια επόμενη ημέρα ηλιόλουστη και φωτεινότερη στην ελληνική γη. Όλες αυτές οι εικόνες ήταν απο μόνες τους για εμένα ένας πίνακας ζωγραφικής ” ’Αντζελα Πέτροβα.
Η έκθεση ζωγραφικής “Greekblue” by Angela Petrova φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Aegialis Gallery & Spa Hotel στον ειδικά διαμορφωμένο για την έκθεση χώρο από τις 31 Μαϊου έως τις 31 Οκτωβρίου 2017.
Η ‘Aντζελα Πέτροβα γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με την τέχνη της ζωγραφικής από πολύ μικρή ηλικία ως έμφυτο ταλέντο. “Θυμάμαι τον εαυτό μου με ένα μολύβι και ένα πινέλο στο χέρι και τα χέρια μου γεμάτα με χρώματα. Η ζωγραφική ήταν ο δρόμος για να βρώ την ειρήνη μέσα μου, δημιουργώντας ένα κόσμο μέσα απο τα χρωματά μου”.
Η ζωγράφος με σπουδές στο κλασικό τραγούδι και μια πορεία ετών σε θέματα πνευματικού χαρακτήρα. Οδηγήθηκε μέσα από τη μεταφυσική της ανυσυχία σε μια εσωτερική αναζήτηση και στον διαλογισμό μέσα από τα μονοπάτια της Ινδίας, όπου στην πορεία άρχισε να διδάσκει την τέχνη του διαλογισμού.
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε:
web site : www.artangelikipetrova.gr
Facebook Page: https://www.facebook.com/greekblueangel/
email: [email protected] phone : 6932 066 993

 

αφίσα-1

EHJ_5622site EHJ_5664site-1 to-kampanario