Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

FindinGreece: Γνωρίστε μαζί με τους ντόπιους τους κρυμμένους θησαυρούς των νησιών μας!

 

Όταν επισκέπτεσαι ένα τόπο σημασία έχει να δεις την αυθεντική πλευρά του, να μπεις μέσα στην κοινωνία, στις συνήθειές της και να ζήσεις σαν να είσαι ντόπιος. Σε αυτό το σημείο έρχεται να βοηθήσει το FindinGreece το οποίο προσφέρει στους ταξιδιώτες μια εναλλακτική εμπειρία.

Η ιδέα του FindinGreece δημιουργήθηκε από την Σεμέλη Δρυμωνίτη και την Alix Cluet οι οποίες ως ταξιδιώτες συνειδητοποίησαν πως κάτι έλειπε από τα ταξίδια τους. Αμέσως αντιλήφθηκαν πως αυτό που έλειπε ήταν η πραγματική επαφή με έναν τόπο, η βιωματική εμπειρία!Το κενό αυτό ήρθε να καλύψει το FindinGreece το οποίο προσφέρει μια ευρεία ποικιλία εναλλακτικών προτάσεων, εκδρομών, δραστηριοτήτων καλύπτοντας τα ενδιαφέροντα και τις προτιμήσεις κάθε ταξιδιώτη. Κάτι περισσότερο δηλαδή από το να περάσεις απλώς μερικές ημέρες απολαμβάνοντας τον ήλιο και τη θάλασσα.

Αμοργός, Νάξος, Τήνος, Μύκονος, Σαντορίνη είναι προς τον παρόν οι προορισμοί στους οποίους διοργανώνονται εκδρομές γεμάτες δραστηριότητες που σε φέρνουν σε επαφή με την αυθεντικότητα και την παράδοση όπως για παράδειγμα ψάρεμα, καταδύσεις, παρουσίαση τυροκομίας, μαθήματα κεραμικής, περίπατοι στην φύση κ.α.

Οι συγκεκριμένες δραστηριότητες δεν απευθύνονται μόνο στους τουρίστες που επισκέπτονται ένα νησί αλλά και στους ίδιους τους κατοίκους τους. Οποιοσδήποτε από την Αμοργό το επιθυμεί θα μπορούσε για παράδειγμα να γνωρίσει το πραγματικό άρωμα του νησιού μέσα  από τα Αμοργιανά βότανα, τη γνωριμία με την τέχνη ή το ψάρεμα με το καΐκι!”

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές και τις δραστηριότητες που διοργανώνονται στην Αμοργό και όχι μόνο, μπορείτε να βρείτε στo παρακάτω link:

https://www.findingreece.com/el/

«Γευτείτε τη Μεσογειακή, ελληνική κουζίνα.
Μυρίστε το μεθυστικό άρωμα των βοτάνων στα βουνά.
Νιώστε τη ζεστή αίσθηση της πέτρας κάτω από τα πόδια σας.
Ακούστε τις καμπάνες και τον αέρα να διαπερνά τα γραφικά σοκάκια.
Θαυμάστε την άγρια φύση.

Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι στο χώρο και το χρόνο.
Ζήστε την αληθινή Ελλάδα!

Ελάτε στο FindinGreece!”

find11

Alix Cluet – Σεμέλη Δρυμωνίτη

find3

find4

find5

find6

find10

find7

find12

find9

findind greece_1.4_ktx 2017_1

 

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
15°
Weather from OpenWeatherMap