Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

30 αδημοσίευτες φωτογραφίες από το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής (2011)

Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς το amorgos news έκανε την πρώτη του ανάρτηση. Τότε σας ζητήσαμε να μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα συμβαίνουν στο νησί. Και το κάνατε! Διαβάσατε τα άρθρα μας, τα μοιραστήκατε με τους φίλους σας, τα σχολιάσατε, μας στείλατε τα μηνύματα σας και μας δείξατε την στήριξή σας σε όλα τα επίπεδα.

Και εμείς από την πλευρά μας τηρήσαμε την υπόσχεσή μας. Έως και σήμερα σας ενημερώνουμε για τις εκδηλώσεις, τα πολιτιστικά δρώμενα, τα πανηγύρια, τα νέα του Δήμου, των επιχειρήσεων και γενικά για οτιδήποτε λαμβάνει χώρα στην Αμοργό.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια βαδίζουμε μαζί! Εμείς, τα μέλη της ομάδας του amorgos news, έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, όλους εσάς, τους Αμοργιανούς και τους φίλους της Αμοργού, που καθημερινά δείχνετε πόσο αγαπάτε αυτόν τον τόσο ξεχωριστό τόπο.

*Χαζεύοντας φωτογραφίες στον υπολογιστή μου έπεσα πάνω σε ένα πολύ όμορφο βίντεο από το πανηγύρι της Αγίας Παρασκεύης το 2011 που…ακόμη δεν έχω προλάβει να μοντάρω. Σκέφτηκα όμως πως είναι ίσως ο πιο όμορφος τρόπος για να σας ευχαριστήσουμε. Να μοιραστούμε μαζί σας εικόνες που δεν έχετε ξαναδεί! Στο πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής,  η χαρά, το γλέντι, η παρέα, το γέλιο, ο χορός, η αγκαλιά, η μουσική, η ψημένη ρακή, το πατατάτο, όλα αυτά  δεν είναι η Αμοργός?

 

Σας ευχαριστώ λοιπον.

Χωρίς πολλά λόγια και με περισσότερες εικόνες:)

 

Μαρία Βεκρή

 

 

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
27°
26°
Fri
25°
Sat
26°
Sun
27°
Mon
Weather from OpenWeatherMap