Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Ταξιδεύοντας για Αμοργό με το Blue Star Naxos

13 Απριλίου 2018, ώρα 21.00,  ταξιδεύουμε για Αμοργό με ένα πλοίο που γνωρίζουμε, αγαπάμε και εμπιστευόμαστε εδώ και πολλά χρόνια! Το Blue Star Naxos!

Σκεφτόμαστε να κάνουμε μια επίσκεψη στη γέφυρα μιας και ο μικρός μου θέλει να γνωρίσει  τον καπετάνιο. Η αλήθεια είναι ότι πάντα μου το ζητάει και δεν θέλω να του χαλάω χατίρι. Όλοι μας καλωσορίζουν με  χαμόγελο και εμείς δεν χάνουμε την ευκαιρία να βγάλουμε φωτογραφίες και να μιλήσουμε για την Αμοργό. Μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το νησί μας. “Είναι πολύ τυχεροί οι κάτοικοι της Αμοργού”μου λένε “η ομορφιά της είναι μοναδική, μα αυτό που την κάνει ξεχωριστή είναι η ζεστασιά των ανθρώπων της. Παραμένουν αγνοί, απλοί, ευγενικοί και φιλόξενοι!”.

Δίνουν στον Γιώργο ένα σετ ζωγραφικής, χαζεύουμε  λίγο τη θέα και αποχωρούμε γεμάτοι χαρά για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας.

Σας  ευχαριστούμε Blue Star Ferries που τόσα χρόνια μας ταξιδεύετε με ασφάλεια στον αγαπημένο μας προορισμό και που μας χαρίζετε όμορφες στιγμές. Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα καλά ταξίδια…

Από αριστερά ο Πλοίαρχος κ.Βαγγέλης Δημητρακάκης, ο μικρός Γιώργος, ο Ύπαρχος Θανάσης Σταυρόπουλος και ο Υποπλοίαρχος Γιάννης Γιαμαλάκης

ο ναύτης Γιάννης Τσιλιμαντός με τον Γιωργάκη

όμορφα (και πολύ χρήσιμα για το ταξίδι!!) δώρα από τη Blue Star

Πάντα χαμογελαστοί στο μπαρ της πρώτης θέσης οι κ.Βαβάτσικος Δημήτρης (αριστερά) και Συνοδινός Γεράσιμος (δεξιά)

Αγαπημένες παρέες από την Αμοργό και τα Κουφονήσια βρίσκουμε σε κάθε ταξίδι…

Και ο πολύ καλός μας φίλος Φοίβος Παρασκευόπουλος απολαμβάνει το ηλιοβασίλεμα

Ηλιοβασίλεμα…θάλασσα…ταξίδι στην Αμοργό…Blue Star! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο?

 

Μαρία Α.Βεκρή

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
15°
Weather from OpenWeatherMap