Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Στη Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Γυναικών συμμετείχε η Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού μαζί με τις υπόλοιπες “κόρες των Κυκλάδων” συναντήθηκαν στην 6η Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, στους χώρους της Φρονείν Σχολής,  στο Θησείο.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού, είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας, που ξεκίνησε με 7 μέλη, ενώ τώρα τα μέλη της έχουν γίνει 17! “Σαν μέλη της Ο.ΣΥ.ΓΥ Κυκλάδων είμαστε  συνοδοιπόροι στο κοινό ταξίδι για την ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, να υπερασπιστούμε την κυκλαδίτικη ταυτότητα μας και πάνω από όλα να ανοίξουν οι ορίζοντες μας όχι μόνο σε τοπικό άλλα και σε ευρύτερο επίπεδο” δήλωσαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου.

Στη Γενική Συνέλευση συμμετείχαν τα 15 μέλη από τα 17. Η Ομοσπονδία, πλέον γερά δομημένη οργανωτικά και γραμματειακά, έχει συγκεκριμένο σχέδιο και όραμα και περιμένει το νέο ΔΣ για να το υλοποιήσει και να το εξελίξει. Με τη δυναμική παρουσία νέων κοριτσιών αλλά και μελών με εμπειρία, υπάρχουν πολλές ελπίδες για το μέλλον τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και των συλλόγων που συμμετέχουν.

Στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση το “παρών” έδωσαν η πρόεδρος του Συλλόγου Κα Ελένη Κουντουρούπη, η τέως Πρόεδρος Κα Ειρήνη Γιαννακοπούλου καθώς και δυο μέλη του Συλλόγου η Κα Μάγδα Μιχαηλίδου και η Κα Ειρήνη Βεκρή.

Υ.Γ. Τα νησιά της Ομοσπονδίας είναι Αμοργός, Άνδρος, Τήνος, Μύκονος, Πάρος, Αντίπαρος, Φολέγανδρος, Σίφνος, Σύρος, Σέριφος, Κέα, Μήλος, Κύθνος.

 

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
27°
26°
Fri
25°
Sat
26°
Sun
27°
Mon
Weather from OpenWeatherMap