Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Στην Αμοργό η 1η Ακριτική Διασωστική Άσκηση

Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων (Ε.Δ.Ο.Κ.), σε συνεργασία με την Ε.Δ.Ο.Κ. Αμοργού, τον Δήμο Αμοργού, την Blue Star Ferries και τοπικούς παράγοντες της Αμοργού, διοργανώνουν την 1η Ακριτική Διασωστική Άσκηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27, 28 & 29 Απριλίου 2018 στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, την Αμοργό.

Θα δραστηριοποιηθούμε στις παρακάτω θεματικές ενότητες :

-Απεγκλωβισμό από τροχαίο,με χρήση διασωστικού εξοπλισμού.
-Παροχή Α’ Βοηθειών σε τραυματίες.
-Ορεινή διάσωση (Έρευνα-εντοπισμός &διάσωση, με χρήση ορειβατικού εξοπλισμού).

Γενικές Πληροφορίες:

-Η άσκηση θα ξεκινήσει το Σάββατο 28/04/2018.
-Την Κυριακή 29/04/2018 θα γίνει ξενάγηση με πούλμαν σε όλο το νησί όπου θα γνωρίσετε έθιμα και γεύσεις τοπικής κουλτούρας.
– Η διαμονή θα παρέχεται δωρεάν στο Δημοτικό camping των Καταπόλων Αμοργού και θα υπάρχει πλήρης διατροφή (πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό).
-Η μετακίνηση θα γίνει την Παρασκευή 27/04/2018 με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο της Blue Star Ferries με αναχώρηση στις 17:30 από Πειραιά και επιστροφή την Δευτέρα 30/04/2018, από τον λιμένα Καταπόλων Αμοργού στις 06:00. Από την Blue Star Ferries, παρέχεται έκπτωση 40% στα ατομικά εισιτήρια και τυχόν οχήματα, κατόπιν συνεννοήσεως με την Ε.Δ.Ο.Κ. Αττικής.
-Το μόνο κόστος για όλες τις διασωστικές ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν, είναι η ακτοπλοϊκή μετακίνηση με την έκπτωσή της. Όλα τα υπόλοιπα, παρέχονται δωρεάν.
-Μέχρι 28 Μαρτίου 2018, θα πρέπει να μας έχετε απαντήσει αρχικά, για την συμμετοχή σας. Αυτό θα γίνει στέλνοντας e-mail στο [email protected] ή στο [email protected] και εν συνεχεία, μέχρι τις 12 Απριλίου 2018, για τον αριθμό των συμμετεχόντων, το ονοματεπώνυμό τους και διευκρινίζοντας τον επικεφαλής της αποστολής και το κινητό του τηλέφωνο.
– Μετά τη θετική σας απάντηση,θα σας αποστείλουμε αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με την άσκηση.

Για πληροφορίες και διευκρινήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Κο Καστρινάκη Παντελή στο e-mail: [email protected] ή στο τηλέφωνο:6972204747.

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
23°
21°
Tue
21°
Wed
22°
Thu
20°
Fri
Weather from OpenWeatherMap