Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Και η Αμοργός παρούσα στην τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο

Τις πύλες της άνοιξε σήμερα η μεγάλη τουριστική έκθεση World Travel Market στο Λονδίνο. Δυναμικό “παρών” έδωσε και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με δικό της περίπτερο στο οποίο συμμετέχουν η Αμοργός, η Ρόδος, Κως, Μύκονος, Σαντορίνη, Τήνος, Αστυπάλαια, Πάρος, Φολέγανδρος, Άνδρος, Κύθνος, Κάλυμνος, Λέρος, Κάρπαθος, Κάσος, τους Λειψοί, Ίος, Νάξος, Πάρος, Σέριφος, Αντίπαρος, Μήλος και Κάλυμνος. 

O Δήμος Αμοργού ανέθεσε στην Ειρήνη Γιαννακοπούλου του Aegialis Hotel & Spa να εκπροσωπήσει το νησί μας στο Λονδίνο αφού πρώτα την εφοδίασε με ενημερωτικά φυλλάδια και χάρτες.

Το περίπτερο είναι έτσι στημένο ώστε να αναδεικνύει τις ξεχωριστές ομορφιές των Κυκλάδων, των Δωδεκανήσων αλλά και γενικότερα τον γαστρονόμο πλούτο του Νοτίου Αιγαίου, που έχει κατακτήσει τον τίτλο της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το έτος 2019.

H “World Travel Market” αποτελεί το κορυφαίο, τουριστικού ενδιαφέροντος, γεγονός και συγκεντρώνει τα βλέμματα ολόκληρης της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Αυτή τη φορά συμμετέχουν 180 χώρες, 5.000 εκθέτες-προορισμοί, χιλιάδες ταξιδιωτικοί επαγγελματίες και γενικότερα εκπρόσωποι της τουριστικής βιομηχανίας.

Η έκθεση διαρκεί έως και τις 8 Νοεμβρίου.

 

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
22°
22°
Wed
22°
Thu
21°
Fri
21°
Sat
Weather from OpenWeatherMap