Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

ΙΝΑ Accessories: Νέα άφιξη στην Χώρα Αμοργού

Δημιουργίες με βελόνι και κλωστή δια χειρός Ιωάννας Νομικού περιλαμβάνει το νέο μαγαζί που άνοιξε στην Χώρα Αμοργού. Το «ΙΝΑ Accessories» που μετρά μόλις λίγες ημέρες λειτουργίας βρίσκεται στην αυλή ενός σπιτιού. Η επιλογή του χώρου δεν έγινε τυχαία. Σκοπός της Ιωάννας είναι να δημιουργήσει ένα φιλικό περιβάλλον στο οποίο οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάσουν απόψεις ακόμα και να φτιάχνουν μαζί με την Ιωάννα πλεκτές δημιουργίες. 

«Η ιδέα για το ΙΝΑ γεννήθηκε στην Αθήνα όπου έμενα πριν λίγα χρόνια» μας εξομολογήθηκε η Ιωάννα και προσθέτει «Τα δεδομένα εργασίας άλλαξαν και άρχισα να σκέφτομαι πως έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικό. Τότε ήταν που αποφάσισα να επιστρέψω στο νησί που μεγάλωσα και να ανοίξω το ΙΝΑ». Το όνομα του καταστήματος έχει διπλή σημασία. Πρόκειται για την λέξη ίνα δηλαδή κλωστή αλλά και για τα αρχικά του ονόματος της δημιουργού και του νησιού δηλαδή Ιωάννα Νομικού Αμοργός.

Στο «ΙΝΑ» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητες δημιουργίες όπως τσάντες φτιαγμένες με βελόνι, κοσμήματα, εσάρπες, ζακέτες, μπρελόκ, παιχνίδια και πολλά άλλα. Η Ιωάννα μπορεί επίσης να δημιουργήσει κατά παραγγελία οτιδήποτε εσείς επιθυμείτε και να σας το στείλει οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Ina-accessories.gr

Χώρα, Αμοργός

Τηλέφωνο: 2285 072025

Περισσότερα εδώ:

https://www.facebook.com/ina.accessories/?ref=br_rs

 

 

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
15°
Weather from OpenWeatherMap