Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Η παιδίατρος Χρύσα Δεληγιάννη μας ενημερώνει για τον εμβολιασμό και την επιδημία της ιλαράς

«Εμβόλιο: μύθοι και αλήθειες – Η επιδημία της ιλαράς» είναι το θέμα των ομιλιών που θα πραγματοποιήσει στην Αμοργό η παιδίατρος Χρύσα Δεληγιάννη.

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Μαρτίου στην Αιγιάλη στην αίθουσα του συλλόγου πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου, στις 17:30. Το ραντεβού για την δεύτερη ομιλία θα δοθεί στην Χώρα, το Σάββατο 10 Μαρτίου, στις 18:00 το απόγευμα,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου. Στα Κατάπολα η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 12 Μαρτίου, στον χώρο του σχολείου επίσης στις 18:00 το απόγευμα.

Οι ομιλίες είναι ανοιχτές προς όλους και σκοπεύουν στην καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και κυρίων των γονέων. Κατά τη διάρκεια τους όσοι παρευρεθούν θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις και να λύσουν τυχόν απορίες τους.

H παιδίατρος Χρύσα Δεληγιάννη έως και τον Μάιο θα πραγματοποιεί ιατρείο τρία απογεύματα τον μήνα στο ιατρείο της Αιγιάλης και ένα απόγευμα στο ιατρείο της Αρκεσίνης στην Κάτω Μεριά. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε σε όλα τα ιατρεία της περιοχής και στο Κέντρο Υγείας της Αμοργού.

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
24°
26°
Wed
26°
Thu
27°
Fri
27°
Sat
Weather from OpenWeatherMap