Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Η οικογένεια του Authentic Big Blue μεγαλώνει!

To houseofwine.gr και ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής είναι τα νέα μέλη που προστίθενται στην οικογένεια του Authentic Big Blue.

Το houseofwine.gr, η μεγαλύτερη online κάβα στην Ελλάδα, θα είναι ο χορηγός επικοινωνίας και οίνου της διοργάνωσης. “Με χαρά αποδεχτήκαμε την πρόσκληση και συμμετέχουμε στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία. Το Authentic Big Blue είναι ένα concept που πραγματικά αξίζει γι αυτό θα συμβάλουμε και εμείς σε αυτό” δήλωσε μεταξύ άλλων αποκλειστικά στο amorgos – news.gr ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του “House of Wine”, Τάσος Πικούνης.

Τον Μάιο το houseofwine.gr θα φιλοξενήσει στις νέες εγκαταστάσεις του στο Χαλάνδρι την συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας θα παρουσιαστούν όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης. Συντονιστής της συγκεκριμένης παρουσίασης θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος – αθλητικογράφος Βασίλης Σκουντής.

Άλλο ένα πρόσωπο που θα συμμετάσχει είναι η Υοga Instructor Ανελίνα Πλατή. Η Ανελίνα που κατάγεται από Θολάρια θα συνεισφέρει με τον δικό της τρόπο στo Authentic Big Blue και την “οικογένειά του που συνεχώς μεγαλώνει και αποκτά φανατικούς υποστηρικτές!
hoyse skoudiss vasilis skoudis

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
22°
21°
Tue
21°
Wed
22°
Thu
20°
Fri
Weather from OpenWeatherMap