Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Δωρεάν τεστ άνοιας την Κυριακή 9 Ιουλίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Καταπόλων

Ενημερώνουμε τους Δημότες μας και γενικά τους κατοίκους της Αμοργού το ότι o Σύλλογος Φίλων Μουσικής και ραδιοφώνου tripradio ο οποίος διεξάγει το up festival στην Αμοργό από το καλοκαίρι του 2016, σε συνεργασία με τη Ψυχογηριατρική Εταιρεία “Ο Νέστωρ”, την Κυριακή στις εννέα (9) Ιουλίου 2017 και ώρα 10.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου Καταπόλων, θα πραγματοποιήσουν ομιλία – ενημέρωση για τη νόσο του Alzheimer και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τεστ άνοιας δωρεάν τα οποία θα πραγματοποιήσει, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Ψυχογηριατρική Εταιρεία “Ο Νέστωρ” .

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

1. Από τις 10.30 π.μ. έως τις 11.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η ενημέρωση με θεματολογία:
• “ Η νόσος του Alzheimer: κλινική εικόνα, διάγνωση και αντιμετώπιση”.
Με ομιλητή τον κ. Αντώνιο Μούγια Ψυχίατρο και Επιστημονικά Υπεύθυνο Ψυχογηριατρικής Εταιρείας “Ο Νέστωρ”, και
• “Κατάθλιψη στην Τρίτη Ηλικία” με ομιλήτρια την κ. Ευαγγελία Κοντογιάννη, Ψυχολόγο.

1. Από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. θα πραγματοποιούνται τα τεστ άνοιας από δύο επιστημονικούς συνεργάτες της Γηριατρικής Εταιρείας “Ο Νέστωρ”.

Όσοι επιθυμούν να εξεταστούν οι δικοί τους άνθρωποι (γονείς, συγγενείς), ή για τον εαυτό τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν για ραντεβού στο Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Πολιτισμού, Παιδείας και διά βίου μάθησης του Δήμου Αμοργού στο τηλέφωνα: 2285360222 κ. Σοφία Νομικού.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΟΡΓΟΥ

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
23°
21°
Tue
21°
Wed
22°
Thu
20°
Fri
Weather from OpenWeatherMap