Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Δημήτρης Κούμουλος! “Η δύναμη του πέλαγος κι η θέληση του βράχος”

ΑΘλητικός, Ναυτικός & Πολιτιστικός Όμιλος Αμοργού, το μοναδικό αθλητικό σωματείο του νησιού μας, αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά για την διάκριση του κ. Δημήτρη Κούμουλου, σε αγώνες master κολύμβησης οι οποίοι έλαβαν χώρα πρόσφατα στην Τρίπολη .

Ο κ. Δ. Κούμουλος εκτός από πρώην πρωταθλητής κολύμβησης είναι λάτρης της Αμοργού και πρόεδρος της AIDA HELLAS, που αποτελεί τον επίσημο εκπρόσωπο της διεθνούς ομοσπονδίας AIDA International στην χώρα μας.

Επίσης είναι ένας απ΄ αυτούς που πρωτοστήριξαν την ιδέα του εγχειρήματος για το Πρωτάθλημα Ελεύθερης Κατάδυσης (Authentic Big Blue) το οποίο θα λάβει χώρα στην Αμοργό τον ερχόμενο Σεπτέμβριο .

Είναι η προσωποποίηση των λόγων του Δ. Σολωμού: «Η δύναμή σου πέλαγος κι η θέληση μου βράχος» και το απέδειξε για άλλη μια φορά με την κατάκτηση δύο χρυσών μεταλλίων .

Ευχόμαστε στον κ. Δημήτρη Κούμουλο κάθε διάκριση. Αποτελεί παράδειγμα για μας και τα παιδιά, διότι συνεχίζει να αγωνίζεται και να διακρίνεται σε καιρούς δύσκολους για την χώρα μας και τον αθλητισμό.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΝΠΟΑ

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός

Αμοργός
15°
Weather from OpenWeatherMap