Για να μαθαίνεις πρώτος ότι συμβαίνει στο νησί

Γίνετε συνδρομητές στην εφημερίδα μας

Πέρασαν 15 χρόνια από τότε που αποφασίσαμε να εκδόσουμε την εφημερίδα «Η Αμοργός μας και οι Μικρές Κυκλάδες»…

…με σκοπό να ενημερώνουμε τους απανταχού ευρισκόμενους συμπατριώτες, να διαφημίζουμε τα νησιά μας και να βοηθούμε την ανάπτυξη του τόπου μας.

Την εφημερίδα εκτός από τους χιλιάδες συμπατριώτες που κατοικούν σε Αμοργό, Αθήνα, Ελλάδα, Αμερική κ.λπ., την στέλνουμε σε όλες τις Δημόσιες Υπηρεσίες και όλους τους Υπουργούς – Βουλευτές που έχουν κάποια σχέση με τα νησιά μας, καθώς και σε εκατοντάδες πελάτες μας και φίλους σε όλη την επικράτεια.

Μπορεί το ίντερνετ να παίζει πλέον καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση, όμως υπάρχει και πολύς κόσμος (ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας) που δεν έχουν πρόσβαση στο internet και εμείς θέλουμε να δίνουμε και σε αυτούς τη δυνατότητα να ενημερώνονται για το αγαπημένο τους νησί.

Ζητάμε λοιπόν τη βοήθεια όλων σας για να συνεχίσουμε να εκδίδουμε την όμορφη εφημερίδα μας  !

 

Όσοι επιθυμείτε να γίνετε συνδρομητές για το έτος 2015, θα παραλάβετε εντελώς δωρεάν τις 2 εκδόσεις 63 & 64  που περιέχουν όλες τις γιορτές του καλοκαιριού  &  τα τελευταία νέα της Αμοργού.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 9815767 (κ.Μαρία Βεκρή)  κατά τις εργάσιμες ώρες & ημέρες ή στείλτε μας μήνυμα στο [email protected]

 

Η ηλεκτρονική μας εφημερίδα “www.amorgos-news.gr” και η εκτυπωμένη εφημερίδα μας ” Η Αμοργός μας και οι μικρές Κυκλάδες” δίνουν την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπάνε την Αμοργό να βρίσκονται κοντά της κάθε στιγμή !

Τα έξοδα και για τις 2 εφημερίδες είναι πολλά και με τη συνδρομή σας βοηθάτε στην σωστή λειτουργία και των 2

 

Η πληρωμή της συνδρομής (20 euro για ένα χρόνο)  μπορεί να γίνει:

1.Με κατάθεση στην  ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αρ. λογαριασμού 6153-010057-739

2.Εάν βρίσκεστε στην Αμοργό, το Πάσχα ή το καλοκαίρι ,κατόπιν συννενόησης, περνάει κάποιος  από το σπίτι/κατάστημα  σας και εξοφλείτε

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αντώνης Βεκρής

 

Τ64test-1

 

Τ63test-1

 

 

 

Leave a comment

Στατιστικά

Καιρός